RSS

HARGA KEK

1) KEK SPONGE (vanilla/coklat/pandan)

Topping:

- buttercream
- choc ganache ( Tambah RM 5 dari harga topping buttercream )

Filling:
- buttercream biasa ( no charge )
- Fruit filling(strawberry/blueberry/orange/kiwi/mango)--> tambah RM3 untuk setiap kg
- Choc ganache --> tambah RM 5 untuk setiap kg
- Fresh cream --> tambah RM5 untuk setiap kg

* Harga bermula dari RM 35 ( tidak termasuk caj filling )
* Tambahan harga untuk edible image / lukisan piping jelly / fresh fruit / aksesori2 lain

contoh : harga kek biasa RM 35
nak topping choc ganache + RM 5
nak strawberry fruit filling + RM 3
nak fresh cream + RM 5
JUMLAH RM 48


2) KEK COKLAT MOIST

•Size 8" round / square
Topping:
- buttercream/choc rice - RM45
- choc ganache - RM50
- double layer choc ganache - RM60

* Harga di atas adalah bagi design yang simple
* Harga bermula dari RM 45
* Tambahan harga untuk edible image / lukisan piping jelly / fresh fruit / aksesori2 lain


3) KEK BLACK FOREST

Jenis kek : Kek Span coklat
topping & filling : fresh cream + dark pitted cherry
hiasan lain : coklat parut, ceri bertangkai

* Harga bermula dari RM 50


4) KEK FRESH CREAM

Jenis kek : Kek Span Vanilla / Coklat atau perisa pilihan
Topping & Filling : Fresh cream + Fruit filling ( Blueberry / strawberry / Orange / Kiwi /
Mango)

* Harga bermula dari RM 45


5) KEK CHOCOLATE MOUSSE

8" = RM 75/per recipe
7" = RM60
6" = RM 40/half recipe



6) CHEESE CAKE

- oreo cheese cake
8" = RM80
7" = RM65
6 "= RM45

- New york cheese cake
8" = RM75 / per recipe
7" = RM60
6" = RM40 / half recipe

- Japaness Cotton cheese cake
8" = RM75 / per recipe
7" = RM60
6" = RM40 / half recipe

- Tiramisu
8" = RM65 / per recipe
7" = RM50
6" = RM30 / half recipe

- Fruit flavour cheese cake ( strawberry/ blueberry / orange / mango / kiwi )

= RM75 / per recipe
= RM40 / half recipe


7) KEK RUSSIAN BLACK & WHITE

Jenis kek : Kek coklat moist
Filling : Cheese & Choc ganache
Topping : Choc ganache

= RM80 / per recipe
= RM 45 / half recipe

8) KEK ITALIAN RAINBOW

- Topping Vanilla Cream
Size 6" ~ RM 65
Size 7" ~ RM 75
Size 8" ~ RM 90

- Topping Italian Buttercream
Size 6" ~ RM 85
Size 7" ~ RM 100
Size 8" ~ RM 120

- Topping Cream Cheese
Size 6" ~ RM 85
Size 7" ~ RM 100
Size 8" ~ RM 120

9) RED VELVET CAKE

-Topping Cream cheese -
8" = RM75/per recipe
7" = RM60
6" = RM40/half recipe

-Topping buttercream
8" = RM70/per recipe
7" = RM55
6" = RM35/half recipe


10) KEK KARAMEL BELANG

Saiz 8" = RM 35/per recepi
Saiz 6" = RM 20/half recepi

- untuk Xtra karamel akan dicaj.
    double Xtra - + RM 5 
    triple Xtra - + RM 8

11) APAM POLKADOT
Filling Blueberry, Strawberry, Chocolate, Kiwi & Manggo
     Harga = 100 biji - RM 40
     Harga = 50 biji - RM 25

- Tiada filling (plain/kosong)
      Harga = 50 biji - RM 14
      Harga = 100 biji - RM 25

12) KOLEKSI ANEKA TART
-SAIZ SEDERHANA (Top Diameter 5 cm)
-MIN ORDER 30PCS
TART CHEESE
- menggunakan inti cheese, 100% dari cheese, tiada tambahan lain

PILIHAN FILLING
-Strawberry
-Manggo
-Blueberry
-Kiwi


HARGA
TART CHEESE (PLAIN) = RM1.30/PCS
TART CHEESE (FILLING) = RM1.40/PCS

TART BUAH (FRESH FRUIT) 
- menggunakan inti kastard, hiasan buah-buahan bergantung pada stok yg ada

HARGA
TART BUAH (FRESH FRUIT) = RM1.50/PCS

TART COKLAT
- menggunakan inti coklat yg bermutu tinggi, sepenuhnya daripada coklat

HARGA
TART COKLAT = RM1.40/PCS

TART TELUR

HARGA
TART TELUR = RM1.00/PCS

TART KEK
-gabungan tart dan jugak kek. Base dia kulit tart yg crunchy.. dan ditutupi oleh kek dan choc chip. Memamng sedap.

HARGA
TART KEK = RM0.80/PCS

13) KEK in JAR
Jenis2 kek pilihan:-

-Tiramisu kek
-Red Velvet kek
-Coklat Moist kek
-Rainbow kek

HARGA  : RM 7.00 /jar

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment